Update Pullingteam Rocky

HOEVEN - Afgelopen weken heeft u de nieuwsbrief moeten missen i.v.m. weinig nieuws, maar, waar we weken weinig tot niets hadden mede te delen is het nu anders en heeft uw RRR (Razende Rocky Reporter) na zijn drukke periode, in een andere hoedanigheid, nieuws te melden.

Winterproject: Achter gesloten deuren zijn we enkele weken geleden begonnen aan een wintermaanden klus. Waar vorig jaar na 2,5 maand een nieuwe Rocky uit de loods rolde, zijn we nu een nieuwe wipkar aan het bouwen. Natuurlijk rijst er bij enkelen de vraag “waarom een nieuwe, is de oude dan niet goed genoeg”? Een kleine uitleg is op zijn plaats. Na afscheid genomen te hebben van de bus, jaren geleden, begonnen wij met het bouwen van het span. Tijdens het opbouwen van de bakwagen kregen we echter de kans om de wipkar van Pullingteam v.d. Waal over te nemen en om sneller op de weg te zijn is daar toen voor gekozen. Nu we de tijd ervoor hebben, is er besloten om een wipkar van de grond af naar eigen inzicht te bouwen. Er is gekozen voor een 3-asser vanwege stabiliteit, rijeigenschappen en ruimte voor 2 trekkers en hulpmiddelen voor en tijdens de wedstrijden. Op onze facebook pagina is een foto map geplaatst met vorderingen van de bouw.

Competitie

Pullingteam Rocky zal in 2020 ook weer deelnemen aan de NTTO Grand National competitie. Op dit moment zijn er elf deelnemende teams en zal het weer een spannende strijd worden. Bij welke wedstrijden en datums de Prostocks rijden in 2020 is op dit moment nog niet bekend, zodra het schema ons bereikt zal dit worden geplaatst op onze facebookpagina en nieuwsbrief. Demo’s zullen we ook weer gaan rijden in binnen en buitenland, we zijn aan het bekijken wat het beste past in ons programma.

Sponsors/ Merchandising

Aankomende periode staat er veel werk op het programma, zo zullen wij de sponsoren en belanghebbenden gaan benaderen voor het seizoen 2020 en gaan we kijken naar een nieuw merchandising item.

Nieuw Teamlid

Trots kunnen wij u mededelen dat we een nieuw teamlid in ons midden hebben, Pedro van de Korput. Pedro was vorig jaar al vaak achter de schermen werkzaam, maar vanaf dit seizoen ook op de voorgrond.[l]