Turnpieten weer terug-
gekeerd naar Spanje

OUDENBOSCH - Na de Pietendisco bij Alpha afgelopen week zijn de zwarte Pietjes weer teruggekeerd richting Spanje. Hun optreden bij de pietendisco was weer geweldig. De meer dan 100 aanwezige kinderen hebben zich ook prima vermaakt. Dat lag niet alleen aan de muziek en de Pieten, maar ook aan het draaien aan het rad, het drinken en het snoepgoed. Alpha kan terugkijken op een geslaagd evenement. Nu maar wachten tot volgend jaar.

Sint zelf bezocht die week de kleuters bij Alpha. Hilarisch was het jongetje dat verlegen overal "ja" op zei, zelfs toen Sint hem vroeg of hij ook "nee" kon zeggen. "Ja" was zijn antwoord.

Turnwedstrijd

Op 21 december wordt de eerste wedstrijd in het kader van de turnvierkamp geturnd. Dat zal zijn in Made. Samen met Zwaluwen, Fier, Kios en Olympia worden in de gymzaal te Made vanaf 14.00 uur de aspiranten verwacht en na hun prijsuitreiking vanaf 15.55 uur de Junioren. Eindtijd van de wedstrijden zal zijn rond 18.00 uur.

Springdag

Op 3 januari is de springdag waarvoor inmiddels een dertigtal leden zich heeft opgegeven. Zij zullen met een bus bij de gymzaal worden opgehaald en ook weer teruggebracht. De dag zal diverse sporten brengen en aangezien bij de vorige springdagen de deelnemers en hun ouders heel enthousiast terugkeerden werd het aantal Alphaleden dit keer het dubbele van vorig jaar.

Alpha

Alpha is een gymnastiek- en turnvereniging die al 40 jaar in Oudenbosch actief is met trainingen op gebied van jongens- en meisjesturnen, peuter/kleutergym, springen en damesconditietraining. Voor alle informatie, zie www.alpha-oudenbosch.com. Overigens: er is een totaal nieuwe site in voorbereiding. Bellen kan natuurlijk ook: 0165 313317.[l]