Slechte tweede helft nekt Victoria'03

OUDENBOSCH - Vijf nederlagen in de afgelopen zes wedstrijden, dat zijn de harde feiten waar we het mee moeten doen. Met nog een wedstrijd tot de winterstop moet er inmiddels gevreesd worden om niet in de onderste regionen te eindigen.

Victoria’03 begon sterk aan de wedstrijd en legde Terneuzen haar wil op. Jammer genoeg kwamen de ballen rond de zestien niet aan, waardoor de kansen niet benut werden. Het was echter wachten op een fout in de verdediging van Terneuzen. Toen dit foutje kwam, strafte Ali Boukayouth deze fout genadeloos af een kon er van een verdiende 0-1 voorsprong genoten worden. Nog voor rust trok Terneuzen de stand weer gelijk. Een doelpunt dat uit het niets kwam, maar wel voor een domper vlak voor rust zorgde: 1-1. Na rust was het direct weer raak. Lex van Dissel veroorzaakte een penalty en gaf Terneuzen de uitgelezen kans om op 2-1 te komen. De penalty werd benut en Victoria’03 liep vanaf dat moment achter de feiten aan. Het lukte niet meer om onder de druk van Terneuzen uit te voetballen. Een onherkenbaar Victoria’03 liep tegen een grote nederlaag op, Terneuzen liep uit tot 3, 4 en 5-1. Voorafgaand aan de 4-1 werd nog een vlagsignaal van grensrechter van Hulten genegeerd. Het mocht niet baten.

Komende zondag heeft Victoria’03 de uitgelezen mogelijkheid om zich te herpakken. In de thuisderby tegen Hoeven zullen de punten in Oudenbosch moeten blijven om niet te zakken op de ranglijst.

JO15-2 op kampioenskoers!

Afgelopen zaterdag won onze JO15-2 met 5-0 van de leeftijdsgenoten van SVC. Dankzij deze overwinning is er een gat van 3 punten met de achtervolgers. Komende zaterdag spelen zij op 13:00 tegen Cluzona JO15-2 en kunnen zij bij winst het kampioenschap binnenhalen!