Zanggroep Enjoy zingt in Trouwkerkje van Etten-Leur. FOTO MICHIEL GEERTS
Zanggroep Enjoy zingt in Trouwkerkje van Etten-Leur. FOTO MICHIEL GEERTS Michiel Geerts

Zanggroep Enjoy imponeert in Leurs trouwkerkje

HOEVEN - Afgelopen donderdag 12 december trad de Hoevense zanggroep Enjoy op uitnodiging van het Etten-Leurse theaterkoor Theatr’EL op in het Trouwkerkje middenin het historische hart van Leur. Inmiddels is uit Enjoy ook de a capella groep Mixed Voices ontstaan. Zij traden hier voor het eerst op. Samen met Roger de Pijper op dwarsfluit en gitarist Robin Ros werd het een prachtige muzikale kerstavond waar velen van genoten.

Beide koren hebben de luxe te beschikken over een eigen combo. Bij Theatr’EL zijn dat René Wagemakers (drums) en Arjan van Halteren en Henk Zijlmans op gitaar. Dirigent is Rogier de Pijper. Enjoy heeft gitarist Robin Ros en Tijmen Ros op piano. Dirigent is Nina Geers-Eilerts. Beide dirigenten zijn behoorlijk muzikaal geschoold.

Mede door de mooie akoestiek waren de uitvoeringen van de vijfentwintig nummers, stuk voor stuk van een hoog niveau. Zo bracht Theatrl’EL onder andere Stop the Cavalry, We all Stand Together, Shake Up Christmas en Happy New Year. Enjoy blonk uit met Halleluja, Lonely This Christmas en Once In Royal David’s City. Mixed Voices schitterde met Have Yourself a Merry little Christmas en Christmas Chopsticks. De twee nummers van Rogier en Robin leverden veel bijval op. Aan het slot klonk om 22.00 uur een gezamenlijk Wonderful Christmas Time. Enjoy-voorzitter Frank Rokcx: ”Het was een geweldige, muzikale avond met prachtige muziek en zang. Zeker ook een compliment aan de dames van Mixed Voices".

Komende optreden

Mixed Voices is te horen op zondag 29 december vanaf 15.00 uur, bij het winterconcert Flutopia in Bovendonk, Hoeven.[l]