Slijtageslag heren 1 Hockeyclub Oudenbosch

OUDENBOSCH - Heren 1 heeft zowel op het veld als ook in de zaal een probleem om voldoende spelers in te zetten. Bij de eerste twee thuiswedstrijden in de zaal speelden een reservekeeper en een veteraan mee. Het werden twee zware wedstrijden tegen Liberty 3 en Don Quishoot 5.

In de eerste wedstrijd namen de heren al snel een 3-0 voorsprong maar Don Quishoot kwam goed terug, toch konden de heren standhouden en met 5-3 winnen. Na een rust van 40 minuten speelden zij tegen Liberty 3 dat ook steeds tegen een achterstand aankeek maar door een prima strafcorner het nog spannend maakte. Ook nu konden de heren standhouden en ook met 5-3 winnen.
MC1 begon ook prima in de zaal, de beide uitwedstrijden werden gewonnen, met 5-0 tegen Were Di C4 en met 2-1 van Pelikaan C6.
MD1 verloor wel beide wedstrijden maar speelde niet slecht, het nog ingeslagen Zevenbergen D1 moest hard werken om tenslotte toch met 4-1 te winnen. Daarna was Pelikaan D4 net te sterk (2-1).
JC1 en Goirle C2 speelden een spannende wedstrijd die door JC1 met 2-1 werd gewonnen. Rapide C2 en JC1 hieden elkaar in evenwicht (1-1).
MA2 had het makkelijk tegen Etten Leur A4. De meisjes scoorden veel en tenslotte werd het 9-0. De wedstrijd tegen Olympia A1 was heel spannend, soms stond MA2 voor en dan was het weer Olympia dat een voorsprong nam. Uiteindelijk verdienden beide team 1 punt (4-4).
JB1 begon met een 4-3 zege op Warande B3 maar verloor met 5-0 van Push B3.
MA1 speelde in Zeeland 3-3 tegen Rapide A2 en verloor met 4-1 van het nog ongeslagen Zundert A1.
JD1, ook al nieuw in de zaal, deed het zeker niet slecht al verloor het wel beide wedstrijden. Het werd 4-0 tegen Waalwijk D1 en 5-1 tegen Were Di D2.