Open Dag in Ut Kot van De Meekrap

STAMPERSGAT - Inmiddels zijn de mannen van De Meekrap al weer volop aan het bouwen in Ut Kot. Dit jaar staat geheel in het teken van het herstel van de carnavalswagen van afgelopen seizoen welke helaas in Oudenbosch tegen een boom is beland. Dankzij de vele donaties zijn wij in staat om deze weer in zijn bijna originele staat te herstellen.

Tussen al dit harde werken door wordt ook weer het programma van carnaval 2020 in elkaar gedraaid. Hierbij wordt op carnavalszondag weer een grandioze optocht verreden welke nieuwe categorieën en een nieuwe route kent. Aansluitend de 4e editie van het carnaval festival in nieuwe opzet met een grootst optreden van Johnny Purple.

Open Dag

De 1e activiteit op onze kalender is de traditionele Open Dag. Deze wordt dit jaar gehouden op de 4e kerstdag (28 december). Op deze dag kunnen jong en oud naar Ut Kot komen om de prinsenwagen te bekijken en natuurlijk gezellig een buurtje te maken om 2019 af te sluiten.

De open dag van De Meekrap uit Stampersgat start om 10:00 uur bij Ut Kot aan Groeneweg 9 te Stampersgat. Aan het eind van de middag start de Bouwersborrel welke mogelijk nog tot in de late uurtjes zal doorgaan. Eten, drinken en veel gezelligheid is aanwezig. Dit jaar is er ook gezorgd voor een grandioos gastoptreden. Dit onder het motto van carnaval 2020 Un Poppekast. Alle ingredienten voor een mooi feestje. Dus mocht je al in de carnavalsstemming willen komen, kom dan 28 december naar Ut Kot.[l]