VV DEVO beslist wedstrijd binnen 15 minuten

BOSSCHENHOOFD - Op het kunstgras van Sc Welberg werd de laatste wedstrijd gespeeld voor de winterstop.

DEVO startte zeer voortvarend en zette Welberg gelijk met de rug tegen de muur. De 1ste aanval was gelijk bingo met een pass op de terugkerende Patrick Koevoets kwam hij 1 op 1 met de keeper met een lobje verschalkte hij de keeper. Nog geen 2 minuten verder was het Ricardo Elgin die 3 man uitspeelde op snelheid en legde de bal vakkundig voor de voeten van Rick van Batenburg en dat was de 2-0. De 3-0 viel na 10 min spelen Rick passeerde de keeper net of hij er niet stond en DEVO ging opzoek naar de 4-0 en wederom was het Rick van Batenburg die de keeper kansloos liet. Dit was al na 15 minuten spelen. Daarna ging de DEVO storm wat liggen en kon Welberg even op adem komen. Na 30 min kreeg DEVO een vrije trap rond de 16 meter Mike Van Dorst ging er achterstaan en mikte de bal richting verste hoek met katachtige redding haalde de keeper de bal uit de goal maar daar stond Patrick die dit buitenkansje niet onbenut liet 5-0. Dat was ook de ruststand.

Na de rust was het uitspelen van de wedstrijd met nog 1 doelpunt dat werd gescoord door Suraj Ramkhelewan een afstandsschot van de 16. Na de wedstrijd werd duidelijk dat Rimboe had verloren en dat DEVO weer gelijk staat met Rimboe. Eerstvolgende wedstrijd is Vogelwaarde thuis op 26 januari.

DEVO JO7-1 kampioen

Afgelopen zaterdag 14 december is DEVO JO7-1 kampioen geworden. Alle wedstrijden werden winnend afgesloten. Namens het bestuur en de overige elftallen feliciteren we DEVO JO7-1 met het behaalde kampioenschap!

Nieuwjaarsreceptie

Op zondag 5 januari is iedereen uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie. Vanaf 15:00 uur zal DJ Melvin voor de gezellige muziek zorgen en zal Evert van Huygevoort komen optreden. In de ochtend is het nog 7 tegen 7 toernooi. [l]