VV Hoeven keihard onderuit in derby

HOEVEN - De laatste wedstrijd voor de winterstop was een derby. We speelden uit bij Victoria ’03. Het weer zat niet mee. Een harde wind en regen bepaalde het niveau en de sfeer van de wedstrijd.

In de 4de minuut leek het even gevaarlijk. De laatste man van Victoria’03 speelde ongelukkig terug. De bal ging net naast de goal. Hoeven probeerde met dieptepasses gevaar te stichten. Veel ballen waren echter te hard. In de 27ste minuut was het Cyriel van der Veen die met een schot gevaarlijk was. In de 30ste minuut een aanval vanaf rechts van Victoria’03. De spits van Victoria’03 schoot met een geplaatst schot in de verre hoek. De bal rolde de goal in en onverwacht was het 1-0. Dat was tevens de ruststand. Na rust was Victoria’03 feller. Er was meer inzet. Hoeven kwam onfortuinlijk op een 2-0 achterstand. Gelegenheidskeeper Niels van Zundert trapte de bal, met gebruik van de wind, in een keer in de Hoeven goal. Dat gebeurd geen 2 keer in een mensenleven. Victoria’03 bouwde de voorsprong knap uit naar 4-0. Het was Cyriel van der Veen die uit een aanval de eer redde voor Hoeven. Uit een counter in de 90ste minuut maakte Victoria ’03 nog de 5-1. Hoeven moet zorgen dat de als collectief na de winterstop sterk de 2de helft van de competitie beginnen. Dat moet gewoon kunnen we hebben een goed team. De inzet en het zelfvertrouwen moet terug komen. 19 januari 2020 spelen we weer de eerste competitiewedstrijd uit bij HVV'24. Eerst de feestdagen in.

Kerstborrel

Donderdag 19 december is er een kerstborrel in de "Hofstee" voor alle leden, vrijwilligers en sponsoren m.m.v. van Dj Xenox vanaf 19.30 uur.

Nieuwjaarsbijeenkomst

Zondag 5 januari is er de nieuwjaarsreceptie in de "Hofstee". Vanaf 14.00 uur bent u van harte welkom met de start van de traditionele wedstrijd. Dit keer een minivoetbaltoernooi 7 tegen 7. Daarna de voortzetting van de nieuwjaarsreceptie met hapje en drankje en gezellige muziek, verzorgd door DJ Erwin Kerstens. [l]