AGENDA

Woensdag 18 december

Kerstmarkt voor goed doel

17:00 | Markland College

Woensdag 18 december wordt er op het Markland college een kerstmarkt georganiseerd door onze leerlingen. Op deze kerstmarkt worden door deze leerlingen allerlei inzamelingsacties gehouden waarbij de opbrengst naar het goede doel zal gaan. U kunt hierbij denken aan de verkoop van hapjes, drankjes en kerstproducten die zij zelf hebben gemaakt. Tevens zal er live-muziek verzorgd worden. Wij nodigen u hierbij van harte uit om ook langs te komen op woensdag 18 december tussen 17.00 en 19.00 uur op onze school. De entree is via de hoofdingang aan de Pagnevaartweg. Hopelijk tot dan!

Donderdag 19 december

Kerstviering Vrouwen van Nu

19:00 | Hotel de Kroon

Donderdag 19 december kerstviering Vrouwen van Nu Afd. Oudenbosch. We beginnen met een dienst in de Cuyperszaal om 19.00 uur. Daarna worden we bij Hotel de Kroon ontvangen met koffie en traktatie. Dan volgt een optreden van Melody uit Zegge en een verloting.

Vrijdag 20 december

Kersteditie muziek in de Bieb

18:45 | Bibliotheek VanNu

Vrijdag 20 december vanaf 18.45 uur is iedereen van harte welkom op de eerste Kersteditie van Muziek in de Bieb. Deze avond maken we heel bijzonder, want we zetten meteen al onze vrijwilligers in het zonnetje met gezelligheidskoor Buiten Bereik uit Oud Gastel optreden. En dat doen ze buiten, op het plein voor de bibliotheek met een bekertje warme chocomelk of glühwein. Kom dus zeker langs op vrijdag 20 december tussen 18.45 en 20.00 uur om te luisteren en te genieten van de muziek. Toegang is gratis. Het is fijn als u zich aanmeldt zodat we genoeg bekertjes klaar kunnen zetten: oudenbosch@bibliotheekvannu.nl

Maandag 23 december

Kerstvertellingen met muziek

15:00 | Bibliotheek VanNu

Op maandag 23 december om 15.00 uur kom je bij Bibliotheek Oudenbosch helemaal in de kerstsferen. Vanaf 15.00 uur ben je welkom om te luisteren naar een prachtige kerstvertelling door Frans Goedemans met muziek van Piet Bruijns. Aansluitend is er de mogelijkheid om 'iemand in het licht te zetten', door een kerstbal met pasfoto of boodschap in Joris' Kerstboom te hangen. Natuurlijk is er ook iets lekkers aanwezig in de bibliotheek. Kosten: Gratis, je kunt gewoon binnenlopen!

Maandag 30 december

Borstelbotjes bouwen bibliotheek

15:00 | Bibliotheek VanNu

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud? Kom dan in de kerstvakantie naar Bibliotheek Oudenbosch, waar we samen een grappig borstelbotje bouwen. Natuurlijk neem je na afloop je eigen robotje mee naar huis. Maandag 30 december, Bibliotheek Oudenbosch, Sint Annaplein 3, 15.00-16.00 uur. Aanmelden via: oudenbosch@bibliotheekvannu.nl.