Alle nieuwe spelbegeleiders bij elkaar. FOTO B. MARIJNISSEN
Alle nieuwe spelbegeleiders bij elkaar. FOTO B. MARIJNISSEN B. Marijnissen

Spelbegeleiders gecertificeerd bij vv Internos

ETTEN-LEUR - Afgelopen najaar zijn bij vv Internos 12 spelers van onze JO15 opgeleid tot spelbegeleider. Zaterdag 14 december, vond de officiƫle uitreiking van de certificaten plaats.

Vanuit het bestuur werden de jongens gefeliciteerd met hun behaalde resultaat en kregen ze nog een kleine attentie. We zijn erg blij met deze jongens die zich naast hun wedstrijden ook graag willen inzetten door bij de jongste jeugd de wedstrijden te gaan leiden. Nogmaals gefeliciteerd Daan, Lars, Dinant, Gijs, Luuk, Morris, Noah, Sem, Stijn, Tijn, Tim en Tijn.

Internos een maakt gestaakte wedstrijd af op 0-10

Nog een goede 20 minuten moesten er afgelopen zaterdag gevoetbald worden tegen DOSKO. De gestaakte wedstrijd aan het begin van de competitie werd verder gespeeld. Startpunt was, nog maar 7 spelers van DOSKO en een 0-4 voorsprong voor Internos. In een wedstrijd zonder veel bezieling van DOSKO kant wist Internos nog 6x te scoren, en zo werd de definitieve eindscore 0-10 in het voordeel van Internos. Internos kan als fiere koploper de winterstop in met een goede voorsprong in punten. Op 11 en 18 januarie wordt er geoefend tegen Prinsenland (uit) en Kogelvangers (thuis). Op 1 februari gaat dan de competitie verder met een thuiswedstrijd tegen Baronie Za1.

Winterstop 2019/2020

Donderdag 19 december is alweer de laatste trainingsdag van 2019. Vanaf maandag 6 januari beginnen de trainingen weer.

Activiteiten bij Internos

Winterstop bierproeverij op 20 december die begint om 20.00 uur in de kantine van Internos inschrijven en betalen kan aan de bar in de kantine of via penningmeester@vvinternos.nl, voor deelname moet je natuurlijk wel 18 jaar of ouder zijn.

Zaterdag 28 december is er weer het jaarlijkse koppel dart toernooi bij Internos. Van elk inschrijvend koppel moet minimaal een persoon lid zijn van Internos om deel te mogen nemen. Inschrijven kan via darteninternos@hotmail.com of sinds maandag vorige aan de bar. Voor meer informatie kijk op de site www.vvinternos.nl.

In het nieuwe jaar

Op zaterdag 4 januari zijn er verschillende Nieuwjaarsactiviteiten waarmee we 2020 willen inluiden. Om 10.00 uur begint de dag met het traditionele Nieuwjaars rikken. Opgeven hiervoor kan bij Piet Koevoets aan de bar. Om 12.00 uur is er een wedstrijd van de JO19-1 tegen het jeugdkader (jeugdleiders/trainers). Vanaf 15.00 uur begint de nieuwjaarsreceptie waar we terug kijken op 2019 maar vooral vooruit kijken naar 2020 onder het genot van een hapje en een drankje. Iedereen is van harte uitgenodigd.

Carnaval 2020

Met de feestdagen en de jaarwisseling voor de deur, duurt het ook niet meer zolang tot het Brabants volksfeest: Carnaval. Ook zal dit jaar weer bij Internos op zaterdag de kantine worden omgetoverd tot een leuttempel voor een spetterend carnavalsfeest. Dit zal dan zijn op zaterdag 22 februari van 13.00 tot 20.00 uur met uiteraard onze carnavals DJ's Ed & Co. Kaarten verkrijgbaar aan de bar. [l]