Geur van afgebakken brood wordt een heerlijke binnenkomer.
Geur van afgebakken brood wordt een heerlijke binnenkomer. Foto:

Vrijdag feestelijke heropening Aldi Steenbergen

STEENBERGEN - Op vrijdagochtend 25 januari wordt om acht uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Westdam in Steenbergen feestelijk heropend. De filiaalleider zal de bijzondere heropening verrichten.

De geur van afgebakken brood wordt een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De 'best geteste' producten, geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi. De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte zal gaan worden: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal €20,- aan boodschappen een tas met daarin een kraslot. De prijzen die met deze krasloten zijn te winnen zijn zeer aantrekkelijk zoals draagbare compressoren, hogedruk-reinigers of tegoedbonnen ter waarde van maximaal €250,-. Wanneer de tassen met krasloten zijn vergeven, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas voor iedere klant.
Ruime winkel: "Wij heten u van harte welkom in ons vernieuwde filiaal in Steenbergen. Wij als team zijn, na hard werken, meer dan trots om dit filiaal te mogen heropenen. Met verse broodjes, een breed aanbod aan verse groenten en fruit, een ruimere winkel en een verbeterde service, is ons doel de klant meer dan tevreden te houden en met plezier boodschappen te laten doen. Wij staan voor service. Een blije klant is een tevreden team!", aldus de enthousiaste filiaalleider.
Foodtruck: Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck. Daar worden heerlijke verse gerechtjes bereid met de producten van Aldi die klanten gratis kunnen proeven.
Duurzame winkel: Voor Aldi zijn vers en duurzaamheid een belangrijke pijler. Steeds meer verse, biologische en Fairtrade-producten vinden hun weg naar de Aldi filialen. Daarnaast streeft Aldi naar het zo duurzaam mogelijk inrichten van de filialen. Het complete filiaal wordt van nieuwe LED-verlichting voorzien. Ook karton en folie wordt 100% gerecycled. De winkel aan de Westdam 81 in Steenbergen beschikt over meer dan 85 parkeerplaatsen. Openingstijden: maandag t/m zaterdag 8.00-20.00 uur en zondag 10.00-17.00 uur.
Meer informatie: www.aldi.nl/aldi-vernieuwt/steenbergen [l]