De creatie 2018 van BC de Leuttrappers.
De creatie 2018 van BC de Leuttrappers. BC de Leuttrappers

BC de Leuttrappers 'Verfe de Leut'

Op vrijdag 15 februari presenteren de bouwers van BC de Leuttrappers hun grote wagen 2019. Iedereen die alvast wil komen kijken en de tijd wil nemen om hun kleurrijke creatie uitgebreid te aanschouwen is vanaf 20.00 uur van harte welkom.

Daarnaast organiseren zij hun jaarlijkse feestavond in het “Ut Bouwkot”; aanvang 20.00 uur. Onder het motto 'Me verfe de leut' nodigen de Leuttrappers iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn en een voorproefje te nemen op het carnavalsfeest dat aanstaande is.
Om de feestvreugde te verhogen is de muzikale invulling in handen van drive-in-show 'The Moving Train', zijn diverse dweilbands aanwezig om de avond met vrolijke noten in te kleuren en is ook Prins Strienius V van Strienestad gevraagd om, met zijn gevolg, tijd vrij te maken om de feestavond te bezoeken.
'Ut Bouwkot' en de presentatie van de Grote Wagen is aan de Kade 2 in Dinteloord.

Kindermiddag
De Leuttrappers weten ook hoe belangrijk de jeugd is en daarom is er op zaterdag 16 februari, van 13.30 uur tot 16.30 uur een speciale, kleurrijke, kindermiddag in het Dorpshuis (Westvoorstraat 3).
Ook hier kan gehost worden op de vrolijke klanken van drive-in-show 'The Moving Train'.
Prins Strienius V met zijn gevolg en het Jeugd gevolg van Strienestad zijn gevraagd tijd vrij te maken voor de Peekes van Peeloofdurp.
Alle jeugd van 'kinderwagen' tot en met 'basisschool' is (eventueel samen met hun ouders/ begeleiders) van harte welkom.[l]