Oldtimerclub 4J's heeft grootse plannen met oldtimerdag

STEENBERGEN - Oldtimerclub 4J's heeft grootse plannen met de oldtimerdag die op donderdag 30 mei, Hemelvaartsdag, wordt georganiseerd. Dat bleek vorige week op een drukbezochte bijeenkomst van de Steenbergse oldtimerclub bij café de Keuning, die begon met een diapresentatie van de evenementen in het afgelopen seizoen.

De 4J's willen van de oldtimerdag een groot evenement maken. Daarom zijn reeds contacten gelegd met een oldtimer trekkerclub en een oldtimer bromfietsclub. Voor wast betreft de organisatie wordt nauw samengewerkt met de winkeliersvereniging.

Gratis

Het ligt in de bedoeling de Markt in Steenbergen op Hemelvaartsdag om te toveren tot een nostalgisch gebeuren waarvan het winkelend publiek gratis kennis mee kan maken. Daarnaast is door de club een band geregeld die de zaak muzikaal op komt luisteren.

Bezienswaardigheden

Aan het evenement op 30 mei is een korte rit verbonden, die de deelnemers langs markante, en veelal voor veel mensen onbekende, bezienswaardigheden van de omgeving Steenbergen leidt. Tijdens de bijeenkomst van vorige week werd ook geopperd om een aantal oudere mensen de gelegenheid te geven om een tocht mee te maken. Een van de leden van de 4J's merkte daarbij op dat hij een speciaal hiervoor bestemde huifkar, compleet met verwarming, tot zijn beschikking heeft.

Alle leden zullen worden middels een digitale nieuwsbrief op de hoogte gebracht van de plannen.[l]