Carnavalsvoorleestfeest in de bieb.
Carnavalsvoorleestfeest in de bieb. Foto:

AGENDA

Vrijdag 22 februari

Kaartavonden

19:30 | Gemeenschapshuis De Vaert

Herwonnen Levenskracht Steenbergen organiseert in het voorjaar van 2019 weer een aantal Rik- en Joker avonden. De kaartavonden zijn op 22 februari, 22 maart en op 12 april en worden gehouden in gemeenschapshuis De Vaert in Welberg. De aanvang is om 19.30 uur.

Zaterdag 23 februari

Pokertoernooi bij De Duiventoren

20:00 | Partycentrum De Duiventoren

Op zaterdag 23 februari kan de pokerface weer op bij partycentrum De Duiventoren aan de Hoogstraat in Welberg. Om 20.00 uur wordt daar namelijk een voorronde van het Open Nederlandse Kampioenschap Poker gehouden. Dit jaar doen daar tienduizend spelers, verdeeld over 150 lokale kampioenschappen aan mee. Hoewel er uiteraard serieus gespeeld wordt, staat gezelligheid voor de recreatieve pokerspeler voorop. Iedereen boven de 18 jaar kan meedoen. Inschrijven voor het toernooi kan via www.onkpoker.nl.

Woensdag 27 februari

Carnavalsvoorleesfeest

10:30 | Bibliotheek Steenbergen

Kinderen van 2 of 3 jaar en hun (groot)ouders die de carnavalskriebels hebben óf willen krijgen zijn welkom tijdens het voorleesfeest in de Bibliotheek Steenbergen, woensdag 27 februari van 10.30 tot 11.00 uur. Jos de Biebvos komt ook luisteren. Het wordt nog leuker als de bezoekers ook verkleed komen. De toegang is gratis.