Justin met zijn danspartner Tosca.
Justin met zijn danspartner Tosca.

Steenbergenaar Justin de Jager in halve finale Holland's Got Talent

STEENBERGEN - Justin de Jager uit Steenbergen zit samen met zijn danspartner Tosca in de halve finale van Holland's Got Talent bij RTL4

Justin de Jager voelde al van jongs af aan een drang om zijn creativiteit te uiten en fysiek bezig te zijn. "Toen ik op mijn twaalfde in aanraking kwam met breakdance, wist ik meteen dat dit de perfecte combinatie is. Een paar jaar later besloot ik om me te verdiepen in andere dansstijlen." In de tussentijd ging hij ook naar de dansacademie, woonde hij in Israƫl om zich verder te ontwikkelen en te leren bij een groot dansgezelschap. Verder reisde de Steenbergenaar Europa door voor optredens en workshops.

Ontwikkelen

Een jaar geleden kwam hij terug naar Nederland om verder te gaan met het ontwikkelen van zijn eigen bewegingstaal en om zich zelf als choreograaf op de kaart te zetten. "Dansen voor anderen vind ik af en toe erg leuk en leerzaam, maar de echte voldoening vind ik in het graven uit mijn eigen inspiratie. Om zo iets nieuws en unieks neer te zetten wat nog niet eerder gedaan is."

De halve finale van Holland's Got Talent met Justin en Tosca wordt eind februari opgenomen en is begin maart op televisie te zien.