De jarige Nel van Vliet.
De jarige Nel van Vliet. Peter Brands

Huiskamerconcert Amicitia in Poortvliet

STEENBERGEN - Op 8 april heeft Harmonie Amicitia een privé huiskamerconcert verzorgd in de tuin van mevrouw Nel van Vliet in Poortvliet. Tijdens de braderie van 2018 had zij het winnende lot gekocht bij de verloting in de kraam van Amicitia. De hoofdprijs was een privé concert op een nader te bepalen datum.

Afgelopen zondag werd mevrouw van Vliet 77 jaar en zij vond het een geweldig idee om de verjaardagsvisite te verrassen met een concert. We werden heel gastvrij ontvangen, echter de huiskamer bleek veel te klein om de 20 koppige afvaardiging van Amicitia met alle instrumenten en standaarden te bergen. Gelukkig was het stralend weer en konden we de, ook wat krappe, tuin gebruiken voor het concert.
Mevrouw van Vliet en de visite hebben intens genoten van een vrolijke medley van verschillende nummers zoals Doe Maar, Elvis, Jungle Book en natuurlijk Lang zal ze leven.

Ook de buren in omliggende wijken hebben mee kunnen genieten van het concert. Na afloop vertelde ze dat dit de leukste verjaardag ooit was en dat ze de komende braderij nog meer loten zal kopen.

Ook dit jaar zal Amicitia weer op de braderie staan en zal de hoofdprijs van de verloting wederom een huiskamerconcert zijn. Hopelijk valt ook dan de hoofdprijs in de regio.[l]

Past net in de tuin.