Fancy fair en snuffelmarkt in Nieuw-Vossemeer

NIEUW-VOSSEMEER - Op zaterdag 13 en zondag 14 april wordt er in Nieuw-Vossemeer de jaarlijkse snuffelmarkt en fancyfair gehouden ten bate van diverse projecten in de derde wereld.

Op zaterdagmiddag verwelkomen wij de paashaas om 14.00 uur bij de Vossenburcht die wellicht wat verrassingen met zich meebrengt, dus kinderen kom zorg dat je er bij bent. Beide dagen zal het rad van avontuur gedraaid worden met vele mooie prijzen, ook kunt u meedingen met de grote loterij die aan het eind van de zondagmiddag verloot gaan worden, de leerlingen van groep 5, 6, 7 en 8 van de basisschool Merijntje zijn dit jaar weer actief geweest met het verkopen van de loten. Afgelopen week is er weer een gratis lot in de bus gedaan bij alle inwoners van Nieuw-Vossemeer en omgeving waarbij u allen mee kunt dingen naar mooie prijzen, u dient wel aanwezig te zijn om uw gratis lot geldig te maken. Ieder uur wordt er een gratis trekking verricht waarbij u mooie prijzen kunt winnen, zowel op de zaterdag als zondag worden deze verloot.
Er zijn ook diverse kermisattractie voor de kinderen en natuurlijk wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd, u kunt onder het genot van een hapje en drankje naar hartenlust een geheel weekend genieten van dit mooie spektakel, ook kunt u genieten van live muziek, kortom verrassingen voldoende om niet thuis te blijven, u mag dit niet missen, het hele dorp draagt zijn steentje hier aan bij.

Projecten
De projecten die wij dit jaar ondersteunen zijn:
Kindertehuis GLA (Gods little angels) in Haïti Gods kleine engeltjes;
De school in Kololi in Gambia. Bijzonder om te vermelden is dat een van de commissieleden dit jaar de school in Kololi heeft bezocht;
De school in Bakau in Gambia;
Meisjesschool in Afghanistan;
Project dat we dit jaar voort het eerst gaan steunen: Briketten maken project

Info
Dit jaar hopen we in het weekend van 13 en 14 april weer vele (nieuwe) bezoekers te begroeten.
De snuffelmarkt begint om 10.00 uur op de zaterdag 13 april in de gymzaal aan de Achterstraat 15 in Nieuw-Vossemeer, de opbrengst van deze snuffelmarkt wordt weer toegevoegd aan het totaal voor de projecten in de derde wereld.
Aanvang snuffelmarkt is op zaterdag 13 april om 10.00 uur in de gymzaal Achterstraat 15 Nieuw-Vossemeer.
Aanvang Fancy Fair in de Vossenburcht, 1 februariplein, 14.00 uur beide dagen en zaterdags sluiten om 22.00 uur en de zondag ronden we af rond de klok van 18.00 uur nadat de grote verloting heeft plaats gevonden. [l]