Als Wolky Select Partner heeft Quist Schoenen een grote collectie Wolky.
Als Wolky Select Partner heeft Quist Schoenen een grote collectie Wolky. Foto:

Wolky week bij Wolky Select Partner Quist in Halsteren

HALSTEREN - Bij Quist Schoenen in Halsteren is het Wolky Select Week. Bij aankoop van een paar Wolky's krijgt u leuke extra's. Als Wolky Select Partner hebben we een grote collectie Wolky.

Nieuw dit voorjaar is de E-Booster, een stoere stapper. Alles wat een schoen comfortabel maakt, is ingezet bij de e-Booster: een lichtgewicht PU-zool met een speciale antislipstrook, uitneembaar voetbed, voorblad van stretchleer én het speciale e-Booster afrolsysteem.

Het limited edition model is de Beach Babes, een teenslipper in de kleuren ijsblauw en antraciet. Doordat de slipper ook in het water gedragen kan worden is deze perfect voor op het strand. De prijs van deze teenslipper is €35,-.

Wolky White is een schoenenlabel voor vrouwen met een eigen stijl, die graag goed gekleed voor de dag komen én comfortabel willen lopen. Wolky White is casual, eigengereid, stoer en vrouwelijk. De Biker is een trendy sneaker met lichtgewichtzool én uitneembaar voetbed. Uitgevoerd in canvas €79,95 of in leer €95,-

Heeft u last van voetklachten zoals branderige voorvoeten of doorzakken van de voorvoet? Wij hebben het Wolky Feet Support programma, deze voetbedden helpen veel voet gerelateerde problemen te verlichten. Wij kunnen een voetscan maken, met de uitkomst daarvan weet u welk voetbed het beste bij u past.

Quist schoenen, Dorpsstraat 188 in Halsteren, www.quistschoenenhalsteren.nl [l]