Eric Verheijen van Lyfter, winnaar Startersprijs 2018. FOTO KOEN MOL
Eric Verheijen van Lyfter, winnaar Startersprijs 2018. FOTO KOEN MOL Koen Mol

Schrijf je voor de Rabobank StartToGrow Award

STEENBERGEN - Ondernemers die gevestigd zijn in de gemeenten Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen en Woensdrecht kunnen zich tot dinsdag 7 mei inschrijven voor de Rabobank StartToGrow Award 2019. Voor startende ondernemers is er de Start Award. Nieuw dit jaar is de Grow Award een prijs voor de ambitieuze ondernemer met groeipotentie.

Vind je dat jouw bedrijf hiervoor in aanmerking komt of ken je een ondernemer die met veel lef en doorzettingsvermogen een succesvolle onderneming heeft opgebouwd? Meld je dan nu aan op: www.starttogrow.nl

De inschrijvingen worden in een voorronde geselecteerd op 9 punten: innovatie, durf, commerciële formule, financiële positie, visie, groeistrategie, kennis van de markt, doorzettingsvermogen en creativiteit. Uit deze eerste selectie van de Start Award wordt per gemeente één ondernemer genomineerd. Voor de Grow Award worden drie bedrijven genomineerd. Een deskundige jury gaat op bedrijfsbezoek en beoordeelt de genomineerden.

Uitreiking
Op woensdag 19 juni is de uitreiking van de Rabobank StartToGrow Award 2019 in het Cosun Innovation Center in Dinteloord. Een bijzondere locatie waar innovaties worden gerealiseerd die belangrijk zijn voor de biobased economy. Innovatie is een belangrijk voorwaarde voor ondernemerschap en groei en dat is waar het bij de uitreiking van deze prijs over gaat.

De Rabobank StartToGrow Award is een initiatief van de Rabobank Zuidwest-Brabant en de StartersCentra West-Brabant.

Meer informatie: www.starttogrow.nl [l]