Jeugd kan nu ook inschrijven voor het Pinkstervolleybaltoernooi van GAVOC'10.
Jeugd kan nu ook inschrijven voor het Pinkstervolleybaltoernooi van GAVOC'10. Foto:

Pinkstervolleybaltoernooi nu ook voor de jeugd

OUD GASTEL - Volleybalvereniging GAVOC'10 organiseert op 1e Pinksterdag de 46e editie van het Pinkstervolleybaltoernooi. Het evenement vindt plaats op het Andrie Sportpark van voetbalvereniging de Schutters uit Stampersgat.

Inschrijven kan bij de dames en heren in de 3 tegen 3 poules of op recreatief niveau in de 6 tegen 6 poules.

Nieuw dit jaar is het toernooi voor de basisschool jeugd in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. Alle basisschoolkinderen uit Stampersgat, Oud-Gastel, Kruisland, Oudenbosch, Standdaarbuiten en Fijnaart zijn hiervoor alvast uitgenodigd. Maar ook kinderen uit andere plaatsen zijn van harte welkom. Maak een team van 4-6 kinderen met een volwassen coach, verzin een leuke naam en geef je op!
Voor de jongere jeugd tot en met 5 jaar zijn er leuke volleybalspelletjes. Deelname voor de jeugd tot en met 12 jaar is gratis.

Op de website van Gavoc'10 ( www.gavoc10.nl) en via de Facebookpagina is meer informatie te vinden over het toernooi en het inschrijven. Voor het opgeven van de teams of voor vragen kun je terecht bij het toernooisecretariaat via de mail pinkstertoernooi@gavoc10.nl of bel met 06-23535021.[l]