Aan de slag als vrijwilliger

STEENBERGEN - Openstaande vacatures Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen.

De Zonnebloem Steenbergen/Welberg (067, 068): Als vrijwilliger bij de Zonnebloem Steenbergen/Welberg (067) kun je je op allerlei manieren inzetten: dagjes uit organiseren, mensen thuis opzoeken, aansluiten bij het lokale bestuur of gewoon iemand begeleiden bij een dagje uit. Ruimte voor jouw eigen ideeën is er ook.

Tevens is er plaats voor een bestuurslid bezoekwerk (068). Je taken als bestuurslid binnen onze afdeling zijn onder andere: het begeleiden en stimuleren van vrijwilligers bij hun werkzaamheden; het matchen van vrijwilligers aan gasten; het stimuleren van vrijwilligers om deel te nemen aan cursussen; het samenwerken en vergaderen met andere bestuursleden. Kortom: er is altijd wel een vorm van vrijwilligerswerk die bij jou past!

Activiteiten WijZijn Steenbergen (027, 268, 022, 025): WijZijn Steenbergen (Sociaal werk) is dringend op zoek naar vrijwilligers die houden van tuinieren en/of klussen. Er zijn veel hulpvragen van mensen die deze dingen zelf niet (meer) kunnen door ouderdom of beperking. Voor tuinieren (027) moet je denken aan grasmaaien, schoffelen, onkruid wieden en klein snoeiwerk. Als klusvrijwilliger (268) gaat het om ophangen van een schilderij, een gaatje boren, gordijnrails ophangen enzovoort. Bij de maaltijdendienst zoekt men dringend chauffeurs/bijrijders (022) en er wordt een vrijwilliger gezocht (maatje) die met een dove mevrouw boodschappen wil doen (025). Spreekt dit je aan reageer dan direct!

Verkeersregelaars en chauffeurs Wielercriterium (234): Op zondag 19 mei organiseert deze stichting hun jaarlijkse wielercriterium voor nieuwelingen en junioren. Ook worden er wedstrijden georganiseerd voor jeugdwielrenners. Tijdens de Wielerklassieker zijn er veel vrijwilligers nodig voornamelijk verkeersregelaars! Je kunt je ook aanmelden als chauffeur van de volgkaravaan als je het leuk vind om in de auto mee te rijden. Heb je een paar uurtjes over neem dan contact op!

Informatie

Geïnteresseerd in een van deze vacatures of wil je alle vacatures zien? Kijk op www.vrijwilligersinformatiepunt.nl en reageer op de vacature of kom langs op vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur. Komt deze tijd niet uit? Bel dan voor een afspraak, we maken graag tijd voor je vrij!

Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen, Fabrieksdijk 6, 4651 BR Steenbergen, 0167-750 850 of 06-4005 7711 (tijdens spreekuren). info@vipsteenbergen.nl, www.vrijwilligersinformatiepunt.nl

Het Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen is onderdeel van WijZijn Traverse Groep.[l]