Natuurgebied Dintelse Gorzen.
Natuurgebied Dintelse Gorzen.

Fotograferen in natuurgebied Dintelse Gorzen

DINTELOORD - Natuurmonumenten houdt zaterdag 25 mei een fotoworkshop in natuurgebied Dintelse Gorzen en leer je alles over natuurfotografie. Met handige fotografietips maak jij de meest prachtige foto's!

Het is een kunst om het mooie landschap, de bloemen, planten en dieren van de Dintelse Gorzen op beeld vast te leggen. Samen met een ervaren landschapsfotograaf ga je mee op stap en krijg je waardevolle fotografietips. Leer alles over omgaan met licht, sluitertijden en composities. Zo wordt fotograferen een feest!
De bijeenkomst is geschikt voor amateurfotografen die in het bezit zijn van een digitale camera, bij voorkeur een spiegelreflexcamera.
Programma: 09.00u Ontvangst met koffie/thee op de parkeerplaats aan het einde van de Vlietdijk aan de Steenbergse Vliet; 09.15u Start wandeling/fotoworkshop in de Dintelse Gorzen; 12.30u Vertrek naar de lunchlocatie; 12.45u Lunch; 13.45u Middagprogramma: vertoning en bespreking van de gemaakte foto's; 16.00u Einde van het dagprogramma.
We starten de wandeling vanaf de parkeerplaats van de Dintelse Gorzen - ten noorden van de Steenbergse Vliet - aan het einde van de Vlietdijk (2-4) bij Benedensas in Dinteloord. Aanmelden is verplicht en kan via www.natuurmonumenten.nl/agenda [l]