AGENDA

Woensdag 22 mei

Theateravond voor oud en jong

19:00 | Het Wagenhuis

Jac Bosters organiseert een theatervoorstelling op woensdag 22 mei voor alle inwoners van Nieuw Vossemeer. Een voorstelling, waarvan de bezoekers als vanouds zullen gaan genieten. Zij treden op in de zaal van het Wagenhuis aan de Hoogte te Nieuw Vossemeer. Bij de vorige theaterproductie heeft Cameleon ook voor de ouderen van Nieuw Vossemeer apart opgetreden. Helaas lukt dat deze keer niet. Maar de ouderen van de KBO uit Nieuw Vossemeer zijn ook van harte welkom in het Wagenhuis. Humoristische scènes, waar hard om gelachen kan worden, worden afgewisseld door serieuze liedjes, terwijl even later een plaatselijk of landelijk probleem op de hak genomen wordt. En misschien wordt u zelf ook onderdeel van het spel. Wilt u reserveren dan kan dit via 0167-502475.

Zaterdag 25 mei

Bingo

13:30 | Gemeenschapshuis De Vossenburcht

Zaterdag 25 mei organiseert Stichting de Kleine Vos een bingo. De opbrengst komt ten goede aan stichting de Kleine Vos, ontspanning voor ouderen, uit Nieuw Vossemeer. Zaal open 13.00 uur de bingo start om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Plein 1 febr. 1953 nr 4 te Nieuw Vossemeer.

Zondag 26 mei

Welkom in Hervormde kerk

18:30 | Hervormde kerk

Welkom bij ons In de Hervormde kerk van Dinteloord op zondagavond 26 mei om 18.30 uur. Er zullen veel Johannes de Heer liederen worden gezongen. Ook is er een overdenking over het thema: Het vaderhart van God door ds. A. Vastenhoud