Vrijwilligersvacatures VIP Steenbergen

Openstaande vacatures

Trainer Atletiek jeugd (289): Omni-vereniging SV Diomedon in Steenbergen zoekt met spoed voor haar atletiekafdeling meerdere trainers. Met name voor de jeugdafdelingen van 5 tot 18 jaar is aanvulling van trainers noodzakelijk. Heb je affiniteit met atletiek en jeugd dan zijn zij op zoek naar jou. Een trainersdiploma of cursus is geen vereiste. Via de vereniging en onder bepaalde voorwaarden kunnen op kosten van de vereniging cursussen gevolgd worden. Als bovenstaande je aanspreekt neem dan vrijblijvend contact voor meer informatie.

Chauffeur Plusbus (281): Stichting Plusbus Steenbergen is op zoek naar chauffeurs die het fijn vinden om op één van de twee bussen te rijden. Het gaat om vervoer van ouderen (55 +) en mensen met een beperking binnen alle kernen van de Gemeente Steenbergen. Ga je graag met mensen om, verkeer je in goede gezondheid en ben je in het bezit van rijbewijs B, neem dan zo spoedig mogelijk contact op.

Taalhuis vrijwilliger (230): In het Taalhuis kan iedereen met een taal- digi- of rekenvraag langskomen voor (gratis) informatie of advies over taal, reken- en computercursussen. Als Taalhuisvrijwilliger geef je informatie en advies aan iedereen die zich bij het Taalhuis meldt. Je informeert laaggeletterden, anderstaligen en vrijwilligers over de mogelijkheden om de basisvaardigheden te vergroten. Vind je het leuk om met taal en mensen te werken? Beschik je over inlevingsvermogen, geduld en flexibiliteit? Beheers je de Nederlandse taal goed? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Informatie

Geïnteresseerd in een van deze vacatures of wil je alle vacatures zien? Kijk op www.vrijwilligersinformatiepunt.nl en reageer op de vacature of kom langs op vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur. Komt deze tijd niet uit? Bel dan voor een afspraak, we maken graag tijd voor je vrij!

Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen, Fabrieksdijk 6, 4651 BR Steenbergen, 0167-750 850 of 06-4005 7711 (tijdens spreekuren), info@vipsteenbergen.nl, www.vrijwilligersinformatiepunt.nl

Het Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen is onderdeel van WijZijn Traverse Groep.[l]