September cultuurmaand in Steenbergen.
September cultuurmaand in Steenbergen.

Ook dit jaar wordt september cultuurmaand in de gemeente Steenbergen

STEENBERGEN - Na het succes van CuSt afgelopen jaren, zet ook dit jaar platform kunst- en cultuur zich in om de maand september om te toveren tot cultuurmaand. Hiervoor zijn wij op zoek naar personen, organisaties en verenigingen die hun culturele activiteiten willen openstellen voor het publiek tijdens de maand september.

Denk hierbij aan muziek maken, dansen, toneel spelen, of het openstellen van een museum of bijzonder gebouw. Workshops, kennismakingslessen, open dagen/ middagen/ avonden, lezingen over culturele onderwerpen, historie, exposities. Kortom alles kan en alles mag. Als het maar ergens in September is. Anders dan voorgaande jaren, vragen wij om 1 activiteit per organisatie door te geven, dus niet in 4 weken 4 keer een open repetitie, maar b.v. 1 keer echt voor Cust. Dit i.v.m. de ruimte en overzichtelijkheid op de CuSt agenda. Is er b.v. 1 keer een bijeenkomst voor volwassenen en 1 keer voor kinderen, dan is het natuurlijk wel mogelijk om 2 keer op de agenda te komen. Aanmelden kan tot en met 20 juli via: mplatformkc@gemeente-steenbergen.nl

Deelname is gratis.

Wij hopen op diverse aanmeldingen uit alle kernen van de gemeente Steenbergen, zodat het gaat bruisen en er voor ieder wat interessants te bezoeken is.

Wij zorgen dan voor publiciteit, vermelding op de facebook pagina van de gemeente. Op de website van de gemeente. Maken Posters, We drukken en verspreiden flyers waarop de agenda staat. Ook de digitale agenda wordt op deze sites getoond.

Vermeld bij aanmelding van de activiteit, de datum en aanvangstijd, vermeld ook of mensen zich aan moeten melden en waar. ( email adres of telefoonnummer organisatie, contactpersoon) en voor welke datum.

Dankzij de medewerking van een groot aantal vrijwilligers is de cultuurmaand afgelopen jaren een groot succes geworden. Alle activiteiten samen trokken honderden bezoekers, jong en oud. Het platform hoopt dat de maand ook dit jaar een groot succes wordt. Maar daar hebben we jullie wel bij nodig !

Bij inschrijving nemen we na 20 juli contact op met de deelnemers.

Zorg dat je ge-CuSt wordt in september! [l]