P. Vogelaar

VV Prinsenland JO12-1 ongeslagen kampioen

DINTELOORD - In de voorjaarscompetitie van de KNVB, is het JO12-1 team van vv Prinsenland ongeslagen kampioen geworden.De laatste wedstrijd, werd nerveus gestart, in en tegen Beek-Vooruit, wat resulteerde in een 2-0 (1-0 19e min, 2-0 22e min)achterstand gedurende de eerste helft. Op slag van rust (29emin), zette Jaimy Schoonrok, na een rush vanaf eigen helft, de 2-1 op het scorebord. De rust werd ingegaan, met een 2-1 achterstand. Na rust heeft Prinsenland niets meer weggegeven, mede door goed keeperswerk van Jelle Vogelaar. Prinsenland liet het net van de tegenstander nog 2 keer bollen (2-2 : 32e min Achmed Chakdouh en 2-3 : 54e min door Bart Helmons). Dit resulteerde in een 2-3 overwinning voor vv Prinsenland JO12-1, en daarmee werd de ongeslagen status behouden. FOTO P. VOGELAAR