Klik & Tik in bibliotheek Steenbergen en Dinteloord

STEENBERGEN - De Bibliotheek Het Markiezaat geeft een cursus Klik & Tik voor volwassenen die kennis willen maken met de mogelijkheden van de computer. Belangstellenden kunnen deelnemen op maandag van 9.00 tot 10.30 uur (m.u.v. de schoolvakanties) in de Bibliotheek Steenbergen aan de Blauwstraat 30.

De cursus wordt gegeven op woensdag van 10.15 tot 11.45 uur (m.u.v. de schoolvakanties) in de Bibliotheek Dinteloord in Basisschool de Regenboog aan de Burgemeester Meester H. Popstraat 2.
De cursus bestaat uit 3 modules. De basismodule behandelt o.a. typen, werken met de muis. Bij de module Het internet op gaan de cursisten zoeken op internet, e-mailen en downloaden. De module Samen op het web besteedt aandacht aan social media. Na een korte video-instructie kunnen de cursisten meteen aan de slag en het geleerde oefenen. Ze bepalen zelf hun eigen tempo. Er is een deskundige vrijwilliger aanwezig om vragen te beantwoorden en de cursisten op weg te helpen.

Deelnemen
De cursus richt zich op volwassenen die geen of nauwelijks ervaring hebben met de computer en bestaat uit minimaal 8 bijeenkomsten. Deelname is gratis. Cursisten hoeven geen lid van de bibliotheek te zijn.
Voor meer informatie of aanmeldingen kunnen belangstellenden contact opnemen met Esther Hartog via telefoon: 06-23225190 of e-mail: taalhuissteenbergen@markiezaatsbibliotheken.nl o.v.v. Klik & Tik Steenbergen of Dinteloord. [l]