Openstaande vacatures vrijwilligerswerk

Diverse vrijwilligers gezocht

Medewerker PR en Multimedia (244): Het Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen informeert en adviseert over vrijwilligerswerk en bemiddelt tussen vraag en aanbod van vrijwilligerswerk. Om het vrijwilligerswerk te promoten op onder andere social media zoeken zij iemand die handig is op dit gebied en het leuk vind om berichten op de website en Facebook te plaatsen. Ben jij een digitale kei en vind je het leuk om jouw kennis en ideeën in te zetten binnen het team, dan zien we je reactie graag!

Vrijwilligers voor vervoer (132): Stichting Zorghoeve Kakelbont is dringend op zoek naar vrijwilligers voor het vervoer van deelnemers van de leervoorziening en dagbesteding voor volwassenen. Tijdens schoolweken worden zij 's ochtends opgehaald vanaf het woonadres en 's middags weer thuis gebracht. Ze vragen hiervoor enthousiaste vrijwilligers in bezit van auto en geldig rijbewijs. Reiskosten worden natuurlijk vergoed!

Vrijwillige jongerenwerker (M/V) in Steenbergen (306): Als vrijwillige jongerenwerker lever je een actieve bijdrage in (één van) de kernen van de gemeente Steenbergen. Je bouwt aan relaties met jongeren en ontmoet hen in hun leefwereld. Je helpt jongeren te groeien en verantwoording te nemen voor hun eigen leven en omgeving. Er is een bus die wordt ingezet als mobiele jongeren ontmoetingsplek. Deze staat elke dag in één van de kernen van gemeente Steenbergen bijvoorbeeld op voetbalpleintjes. Werkzaamheden zijn: Contact maken met jongeren met als doel in gesprek te komen en een vertrouwensband op te bouwen; (Sport) activiteiten in de wijk organiseren, promoten en jongeren zelf betrekken; Activiteiten opzetten die helpen bij het verbinden van verschillende doelgroepen; Problematiek signaleren; Bevorderen zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van jongeren. Heb je interesse in deze job meldt je dan snel aan!

Informatie

Geïnteresseerd in een van deze vacatures of wil je alle vacatures zien? Kijk op www.vrijwilligersinformatiepunt.nl en reageer op de vacature of kom langs op vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur. Komt deze tijd niet uit? Bel dan voor een afspraak, we maken graag tijd voor je vrij!

Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen, Fabrieksdijk 6, 4651 BR Steenbergen, 0167-750850 of 06-40057711 (tijdens spreekuren), info@vipsteenbergen.nl www.vrijwilligersinformatiepunt.nl

Het Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen is onderdeel van WijZijn Traverse Groep.[l]