Dinsdagavondclub en harmonie van Kruisland geven Feestconcert

KRUISLAND - Op vrijdag 28 juni geven de Kruislandse muziekverenigingen de Dinsdagavondclub en harmonie Sint Caecilia samen een concert. Aanleiding voor dit feestconcert is het 40-jarig jubileum van de dinsdagavondclub. Het concert begint om 19.00 uur en vindt plaats in Dorpshuis Siemburg.

De dinsdagavondclub is een muziekvereniging voor mensen met een verstandelijke beperking. Ieder jaar wordt voor de start van de zomervakantie een concert gegeven met de harmonie. Maar dit jaar is er een speciale uitvoering. De harmonie mag de leden van de dinsdagavondclub begeleiden bij het zingen. Zo worden bekende nummers van onder andere André Hazes, Guus Meeuwis en Gerard Joling life gezongen en begeleid. De generale repetitie verliep prima. Het beloofd dus een geweldig spektakel te worden.

De dinsdagavondclub heeft in april haar jubileum met de leden gevierd. Toen werd één van de bestuursleden van het eerste uur, Jeanne van Gastel, koninklijk onderscheiden. Het jubileumjaar krijgt met dit speciale concert een vrolijk vervolg.

Muziek verbroedert. Al jarenlang geven de twee muziekverenigingen samen een concert. Dan is dat vooral naast elkaar. Dit concert is anders. De leden van de dinsdagavondclub en de harmonie gaan samen muziek maken. De harmonie bestaat uit het harmonieorkest en Amalia.

Het feestconcert start om 19.00 uur. De grote zaal van dorpshuis Siemburg wordt speciaal ingericht voor dit unieke concert. Het concert is gratis toegankelijk voor iedereen. [l]