Team Veerkamp.
Team Veerkamp.

Ambiance bij de Veerkampjes Glamourbingo

KRUISLAND - Op maandagavond 1 juli is het weer zover. De met regelmaat terugkerende Veerkampjes Glamourbingo zal weer een feestje op zich worden. Hanny en Ton Veerkamp doen de bingoballen weer uit het stof halen en laten ze weer flink rollen heel de avond bij de Commerce in Kruisland.

Er zullen verschillende artiesten zijn deze avond en een x-aantal BN'ers die heerlijk meebingoën. Eerder deden Art Rooijakkers, Viola Holt en Johan Vlemmix mee. Wie zou er deze keer komen? De bingo wordt een warm hart toegedragen door verschillende lokale ondernemers die een steentje bijdragen aan het evenement. Zo wil de organisatie dat de bezoekers warm ontvangen worden en met een goed gevoel weer naar huis gaan. Presentator Bagiyo, die al geruime tijd met de Veerkampjes door het land trekt, zegt: "Gewoon een avondje gezelligheid, gevoed met muziek, sfeer en hele leuke prijzen."

De inloop is vanaf 19.00 uur en het duurt tot 24.00 uur. Rond 24.00 uur zal de scooter eruit gaan. Het gaat weer ouderwets gezellig worden. Als je nog wilt komen dan kun je de laatste tickets online bestellen via www.eventree.nl/event/veerkampjes-glamourbingo. Graag zien we je dan. [l]