Ook in de vakantie gaat vrijwilligerswerk door

STEENBERGEN - De Ontmoetingswinkel is met spoed op zoek naar een betrouwbare, volwaardige vrijwilliger (m/v) die de eigenaar kan vervangen voor enkele uren per week als dat nodig mocht zijn.

Zij zoeken een actieve vrijwilliger, die sociaal is en graag een steentje bijdraagt in onze maatschappij en die zowel een kledingwinkel als een creatieve ruimte en koffiehoek draaiende kan houden. Dit is een kans om iets moois en nuttigs te combineren en geeft je veel voldoening.

Taalvrijwilliger voor taalcafé (locatie Bibliotheek Steenbergen) (312)

Als taalvrijwilliger kun je het verschil maken in iemands leven. Met een paar uur vrijwilligerswerk per week geef je iemand de kans om zijn of haar taalvaardigheid te verbeteren. Het taalcafé is een laagdrempelige manier om met elkaar in gesprek te gaan. Het gaat specifiek om ontmoeting en conversatie. Het is dus géén taalcoaching. Vrijwilligers en deelnemers vormen kleine groepjes en spreken over de meest uiteenlopende onderwerpen, o.a. familie, sport, gekke spreekwoorden, hobby’s; alles komt voorbij. Het taalcafé start op 12 september! Er is altijd een coördinator aanwezig die rond loopt en aanschuift bij verschillende tafels.

WijZijn Steenbergen (Sociaal werk) (022, 023, 024, 025, 026, 027, 028, 042, 043, 068)

Voor het sociale werk van WijZijn Steenbergen zijn altijd vrijwilligers nodig. Bijvoorbeeld voor klusjes in huis en tuin, boodschappendienst, gezelschap, enzovoort. Het kan zijn voor ouderen, jeugd en gezin, heel divers! Er is altijd wel een job bij die je interessant zult vinden. Lijkt het je leuk om iets voor anderen te betekenen? Voor meer informatie kun je terecht bij de organisatie over de verschillende vacatures.

Geïnteresseerd in een van deze vacatures of wil je alle vacatures zien? Kijk op www.vrijwilligersinformatiepunt.nl en reageer op de vacature of kom langs op vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur. Komt deze tijd niet uit? Bel dan voor een afspraak, we maken graag tijd voor je vrij!

Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen, Fabrieksdijk 6, 4651 BR Steenbergen, 0167-750 850 of 06-40057711 (tijdens spreekuren), info@vipsteenbergen.nl, www.vrijwilligersinformatiepunt.nl.

Het Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen is onderdeel van WijZijn Traverse Groep. [l]