Totaaltheatergroep Cameleon presenteert 'Cameleon over de vloer'

STEENBERGEN - Totaaltheatergroep Cameleon uit Steenbergen trakteert dit najaar het Steenbergse en West Brabantse publiek op een avondje Huiskamer optreden met 'Cameleon over de vloer'. Een voorstelling, waarvan de bezoekers als vanouds zullen genieten.

De optredens zullen plaatsvinden in vier huiskamers in Steenbergen. We verzamelen om 18.45 uur in restaurant de Wallevis, Kade 2 te Steenbergen op woensdag 25 september en op de woensdagen 9, 23 en 30 oktober.

Huiskamer optredens

Voor het eerst in het bestaan van Totaaltheatergroep Cameleon willen de spelers huiskamer optredens verzorgen. Vier Steenbergse families hebben hun huiskamer beschikbaar gesteld om door de leden van Cameleon optredens te houden.

Deze huiskamer productie, die ook nu weer door de eigen leden is geschreven, verhaalt het wel en wee van het, vaak kleurige, leven van mensen in deze samenleving. Uiteraard staat Cameleon garant voor een avond totaaltheater met een lach en een traan. Cameleon gaat er prat op dat het nu al meer dan negenentwintig jaar telkens weer lukt om met eigen werk voor het voetlicht te treden.

In de voorstelling 'Cameleon over de vloer' zult u ook kennis kunnen maken met een nieuwe, jonge speelster: Coen Hoppenbrouwers uit Steenbergen die de cast van Cameleon versterkt. Steenbergen is en blijft de standplaats van Cameleon, maar de spelersgroep bestaat nu uit leden van heel de Brabantse Wal.

Reservering

Als Theater liefhebber willen we u uitnodigen om samen met uw partner, familie, vrienden en kennissen op onze huiskamer theateravonden te komen genieten van onze nieuwe theaterproductie. U en uw partner krijgen op de Theateravond enkele hapjes en drankjes. Wij zouden graag via de mail van u vernemen of u op een van de genoemde woensdagen wilt komen genieten. Reservering via www.theatergroepcameleon.nl of bellen naar 06-46134711.

Meer over Totaaltheatergroep Cameleon is te vinden op www.theatergroepcameleon.nl.[l]