hole 18 Golfbaan Grevelingenhout. FOTO HANS HEEREN
hole 18 Golfbaan Grevelingenhout. FOTO HANS HEEREN hans heeren

Aanmelden Steenbergse Golfkampioenschappen

STEENBERGEN - De voorbereidingen voor het 18e Steenbergs Golfkampioenschap zijn weer in volle gang.

Golfers uit de gemeente Steenbergen of golfers met Steenbergse roots kunnen zich weer aanmelden voor het jaarlijks terugkerende Golfkampioenschap, dit jaar op vrijdag 27 september. Alle (oud-) Steenbergse golfers met een geldige handicapregistratie kunnen aan dit evenement deelnemen. Evenals de voorgaande jaren worden de wedstrijden gehouden op de 18-holes-golfbaan Grevelingenhout in Bruinisse.

Door de bijdrage van diverse sponsoren kunnen we ook dit jaar weer uitzien naar een gezellige en sportieve wedstrijddag. De wedstrijden starten in een shotgun-vorm, zodat alle spelers rond dezelfde tijd hun laatste hole hebben gespeeld. Na afloop van de wedstrijden kunnen de deelnemers genieten van een drankje op het terras of in de brasserie van de golfbaan en worden de scorekaarten gecontroleerd en ingevuld. Het is inmiddels gebruikelijk dat de prijsuitreikingen plaatsvinden bij Brasserie Puur in Steenbergen. Na de prijsuitreiking kan worden deelgenomen aan het buffet, zodat Steenbergenaren en oud-Steenbergenaren nog ruim de tijd hebben om ook andere zaken dan het golfen te kunnen bespreken.

Op de site www.steenbergsegolfkampioenschappen.nl vindt u meer informatie over deze dag en de daaraan verbonden kosten. Via de site kunt u zich aanmelden voor de wedstrijd. De organisatie hoopt ook dit jaar weer veel Steenbergenaren en oud-Steenbergenaren te kunnen verwelkomen.[l]