Stichting Karnaval Steenbergen houdt loterij

STEENBERGEN - Tijdens de jaarmarkt, welke gehouden wordt van 6 t/m 8 september, zal de Stichting Karnaval Steenbergen acte de présence geven in het centrum van Steenbergen. De Stichting aanwezig zijn met een kraam waarin diverse Strienestadse Ebbedingeskes te koop zijn, tevens richten we ons ook op de verkoop van de loten voor onze traditionele loterij.

Vorig jaar hebben we met de opbrengst van de loterij een geweldige peuter- & kleutervoorstelling weten op te zetten. Door deze activiteit hebben we nu ook voor deze jonge doelgroep een leuke invulling waarmee we de jeugd bekend en vertrouwd willen maken met carnaval. Met de opbrengst van dit jaar hopen we een prentenboek te kunnen maken wat we kunnen inzetten voor het scholenprogramma op de basisscholen.

Iedereen kan, door deel te nemen aan de loterij, een steentje bijdragen zodat het beoogde doel gehaald wordt.

Ebbedingeske als blijvende herinnering

Om nooit meer te vergeten hoe leutig carnaval in Strienestad is, lanceert de Stichting Karnaval Steenbergen een memory spel. Dit fonkel nieuwe ebbedingeske, welke in een beperkte oplage beschikbaar zal zijn, is voor het eerst verkrijgbaar tijdens de jaarmarkt. Door middel van 24 leutige plaotjes kunnen de allerjongste Bietboerkes en Meerminnekes alvast kennismaken met karnaval in Strienestad en de oudere (jeugd) kan het spel gebruiken om hun geheugen op een leutige manier te blijven trainen!

Het memory spel zal ook een echt collectors item worden want zoals aangegeven is de oplage beperkt en op is op.[l]