Aanstaand weekend jaarmarkt in Steenbergen

STEENBERGEN - Voor de 48e keer wordt dit jaar de Steenbergse jaarmarkt gehouden. Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 september staat Steenbergen geheel in het teken van de Markt&Meer.

Naast de stands en kramen van de vele winkeliers die meedoen met de markt, kom je ook veel handelaren van buitenaf tegen. Diverse verenigingen en goede doelen vertegenwoordigen zich hier deze dagen en bedrijven uit de omgeving zijn actief aanwezig. Er zijn verschillende horecapunten en podia waar u gedurende de dagen van activiteiten en optredens kan genieten. De podia bij Puur/De Joosse en op de Markt gaan op vrijdag en zaterdag tot in de late uurtjes door. Op zondag zal dit iets vroeger zijn, maar zeker niet minder gezellig! De beachsoccer is dit jaar weer op de Westdam. De wedstrijden zijn ingepland en teams zijn gemaakt; tijd voor de topcompetitie van het jaar! Naast de beachsoccer vindt u in de Gummaruskerk een kunstexpositie Kunst in de Kerk. Deze expositie is ieder jaar weer een prachtige samenstelling van verschillende kunstenaars uit de omgeving. Er zijn 7 kunstenaars: Hesther van Doornum, Anja Bouwens, Aart de Lange, Ben Acket, Hans Hanssen, Kees van Geel en Ank van Meer. Op het Kerkplein is er zaterdag een kinderboerderij met hoog knuffelgehalte. Ook staat hier een bungeetrampoline voor de kinderen op vrijdag, zaterdag en zondag.Ook is er weer vrijmarkt. De vrijmarkt is dit jaar op vrijdag vanaf 12 uur, zaterdag vanaf 11 uur en zondag vanaf 12 uur. In de Blauwstraat, tussen de speciale vrijmarkt borden (begin-einde borden), kan je een plaatsje uitkiezen op de stoep.
Naast al deze leuke activiteiten is er nog heel veel meer te zien en ontdekken op de jaarmarkt Steenbergen. Kom gezellig deze dagen naar Steenbergen en proef de geweldige sfeer.
Vrijdag 6 september van 12.00-20.00 uur
Zaterdag 7 september van 11.00-18.00 uur
Zondag 8 september van 12.00-17.00 uur [l]