Cameleon presenteert 'Leeve de Vereeniging'

STEENBERGEN - Totaaltheatergroep Cameleon uit Steenbergen trakteert dit najaar het publiek op een zondagmiddag Cameleon met een theatermiddag: “Leeve de Vereeniging”. Een voorstelling, waarvan de bezoekers als vanouds zullen genieten.

De optredens zullen plaatsvinden op zondag 6 oktober in restaurant Dintelmond Markweg Zuid 1-4 te Heijningen om 14.00 uur.

Deze productie, die ook nu weer door de eigen leden is geschreven, verhaalt het wel en van het, vaak kleurige, verenigingsleven. Uiteraard staat Cameleon garant voor een middag totaaltheater met een lach en een traan. Cameleon gaat er prat op dat het nu al meer dan negenentwintig jaar telkens weer lukt om met eigen werk voor het voetlicht te treden. In de voorstelling “Leeve de Vereeniging” zult u ook kennis kunnen maken met een nieuwe, jonge speelster: Jolanda Bierkens geboren in Dinteloord die de cast van Cameleon versterkt. Steenbergen is en blijft de standplaats van Cameleon, maar de spelersgroep bestaat nu uit leden van heel de Brabantse Wal.

Wij willen u uitnodigen om samen met uw partner, familie, vrienden en kennissen op onze theatermiddag te komen genieten van onze theaterproductie. U en uw partner kunnen boeken voor de Theatermiddag met een High wijn-High bier. Graag verwelkomen we u, uw partner, kennissen, vrienden en familie op een van onze theateravonden. Wij zouden graag via de mail van u vernemen of u met partner, familie, vrienden en kennissen op een van de genoemde woensdagen wilt komen genieten. Wilt u reservering bij Karin en Rob Baartmans van restaurant Dintelmond via info@restaurantdintelmond.nl of bellen 06-34981240

Meer over Totaaltheatergroep Cameleon is te vinden op: www.theatergroepcameleon.nl [l]