Open dag Computer Club Groot Steenbergen

STEENBERGEN - Op zondag 15 september houdt Computervereniging Groot Steenbergen tussen 13.00 uur en 17.00 uur haar deuren geopend voor een open dag.

Wij nodigen u deze middag dan ook van harte uit onze vereniging een bezoek te brengen. Dit bezoek is uiteraard gratis, wij ontvangen u met een gratis consumptie en een goede voorlichting.

Onze vereniging telt zo`n 100 leden grotendeels in de leeftijdsgroep van 50 jaar en ouder.

Misschien heeft u al een tijdje de wens om een bepaald programma op de computer onder de knie te krijgen. Mogelijk ervaart ook u wel eens problemen met de computer of met bepaalde programmatuur. U mag als lid van onze vereniging verwachten, dat u bij ons ondersteuning krijgt voor deze zaken.

Het gebruik van de computer biedt u nl. een heleboel mogelijkheden en wij willen u daarbij graag op weg helpen met bv. diverse cursussen. Ook verzorgen wij demoavonden (demonstratie avonden) waarbij verschillende interessante computerzaken worden uitgelegd en gedemonstreerd.

Tijdens de Open Dag kunnen diverse leden laten zien wat u van ons kunt verwachten.

Begrip
Computervereniging Groot Steenbergen is een begrip geworden in uw regio en de computer is in deze wereld niet meer weg te denken. Bankzaken, informatie verzamelen, het eerste wat u hoort is: “U kunt het allemaal op internet vinden”. Als u met uw kinderen en uw kleinkinderen contact op afstand wilt hebben, is het gebruik kunnen maken van de computer een must.

Hoe leuk zou het zijn dat u uw foto`s van uw vakantie in een mooi boek kunt afdrukken, op uw televisietoestel kunt presenteren of aan uw kinderen per E-mail kunt verzenden die ver weg zitten. Wist u dat u een verbinding, ook visueel met uw kinderen en/of kleinkinderen, met gebruik van computer en webcam gratis kunt maken? U kunt het bij ons leren!

Tevens proberen wij onze vereniging erg laagdrempelig te houden door een zeer lage contributie.

Wilt u over dit alles meer weten? Wij ontvangen u graag tussen 13.00 en 17.00 uur in het gebouw van Scouting de Wallenburgh, Oudevest 9 in Steenbergen. [l]