Maak je sterk voor vrijwilligerswerk

STEENBERGEN - Openstaande vacatures Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen.

Algemeen vrijwilliger (322): De Plusbus is sinds kort een zelfstandige organisatie geworden en werkt uitsluitend met vrijwilligers. Zij zoeken kandidaten voor diverse voorkomende taken. Beschik je over bestuurlijke ervaring, ben je goed in planning, PR of sociale media? Wil je iets nieuws ondernemen en zoek je een uitdaging? Wordt dan vrijwilliger bij de Plusbus!

Buurtbemiddelaar (045): Buurtbemiddeling is een project waarbij vrijwilligers bemiddelen bij burenoverlast, burenruzies en problemen tussen buren. De bemiddelaars kiezen geen partij, luisteren met respect en helpen bewoners om zelf een oplossing te vinden. Ben jij degene die altijd bemiddelt wanneer er ruzie is in je gezin, familie of vriendengroep? Dan is WijZijn Steenbergen (Buurtbemiddeling) op zoek naar jou!

VluchtelingenWerk Zuid-Nederland zoekt diverse vrijwilligers (318, 319, 320, 321)

Arbeidscoach (318): Vluchtelingen willen niets liever dan aan de slag. De stap van inburgering naar de arbeidsmarkt kan echter groot zijn. Veel vluchtelingen missen een netwerk. Onze vrijwillige arbeidscoaches begeleiden vluchtelingen naar de arbeidsmarkt, vrijwilligerswerk of een beroepsgerichte opleiding. Maak jij het verschil?

Maatschappelijk begeleider (319): Jij bent degene met het overzicht. Een zelfstarter en degene die het initiatief neemt, een ander daarin meeneemt, ondersteunt en wegwijs maakt op gebied van financiën, huisvesting en gezondheidszorg. Daarnaast help je bij het opbouwen van een sociaal netwerk en bij het zo snel mogelijk zelfstandig en onafhankelijk maken van jouw cliënt. Kortom, help jij een vluchteling werken aan een goede start en toekomst in Nederland? Dan zoeken we jou!

Taalcoach (320): Vrijwel elke vluchteling in Nederland is inburgering plichtig. Onze cursisten krijgen klassikaal les onder begeleiding van een professionele taaltrainer en leren hierin onder meer de Nederlandse taal. Om te zorgen dat zij extra begeleiding krijgen, wordt ook elke cursist gekoppeld aan een persoonlijke taalcoach. Iets voor jou?

Tolk Arabisch (321): Ben jij de enthousiaste vrijwilliger die wij zoeken? Wil je aan de slag als tolk bij Vluchtelingenwerk Zuid-Nederland en op die manier vluchtelingen en andere migranten helpen? Reageer dan op onderstaande vacature!

Informatie

Geïnteresseerd in een van deze vacatures of wil je alle vacatures zien? Kijk op www.vrijwilligersinformatiepunt.nl en reageer op de vacature of kom langs op vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur. Komt deze tijd niet uit? Bel dan voor een afspraak, we maken graag tijd voor je vrij!

Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen, Fabrieksdijk 6, 4651 BR Steenbergen, 0167-750 850 of 06-4005 7711 (tijdens spreekuren). info@vipsteenbergen.nl www.vrijwilligersinformatiepunt.nl

Het Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen is onderdeel van WijZijn Traverse Groep.[l]