Creatieve mannen en vrouwen gezocht

STEENBERGEN - Ben jij creatief, hou je van repareren of is taal echt jouw ding? Lees dan verder!

Een wens van de Ontmoetingswinkel is om een Repair-café te starten voor mannen. Kom met je kapotte spullen naar de Ontmoetingswinkel en probeer samen met andere ‘klussers’ het meegebrachte weer aan de praat of gemaakt te krijgen, onder het genot van een kopje koffie of thee. Ben jij een handige (technische) man en lijkt het je leuk om dit samen op te zetten loop dan eens langs. Want laten we wel wezen, we gooien al genoeg spullen zomaar weg!

En ben jij iemand die handig is met de naaimachine en interesse heeft in naaldvakken dan is de Ontmoetingswinkel op zoek naar jou en ben je van harte welkom. Er wordt op verschillende dagdelen kleding hersteld of gemaakt. Heb je hier interesse in neem dan contact op met de Ontmoetingswinkel of stap gewoon eens binnen in de Kaaistraat 30!

Taalhuis vrijwilliger (230)

In het Taalhuis kan iedereen met een taal- digi- of rekenvraag langskomen voor (gratis) informatie of advies over taal- reken- en computercursussen. Als Taalhuisvrijwilliger geef je informatie en advies aan iedereen die zich bij het Taalhuis meldt. Je informeert laaggeletterden, anderstaligen en vrijwilligers over de mogelijkheden om de basisvaardigheden te vergroten. Vind je het leuk om met taal en mensen te werken? Beschik je over inlevingsvermogen, geduld en flexibiliteit? Beheers je de Nederlandse taal goed?

Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Interesse?

Geïnteresseerd in een van deze vacatures of wil je alle vacatures zien? Kijk op www.vrijwilligersinformatiepunt.nl en reageer op de vacature of kom langs op vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur. Komt deze tijd niet uit? Bel dan voor een afspraak, we maken graag tijd voor je vrij!

Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen, Fabrieksdijk 6, 4651 BR Steenbergen, 0167-750850 of 06-40057711 (tijdens spreekuren), info@vipsteenbergen.nl, www.vrijwilligersinformatiepunt.nl.

Het Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen is onderdeel van WijZijn Traverse Groep. [l]