Kinderboekenweek in
Bibliotheek Het Markiezaat

STEENBERGEN - Van 2 t/m 13 oktober is het Kinderboekenweek. Dit jaar staan voertuigen centraal rond het thema Reis mee! De Bibliotheek Het Markiezaat gaat ook op reis. Er staan diverse activiteiten in het spoorboekje.

Tijdens de Kinderboekenweek wordt er voorgelezen rond het thema Reis mee! op woensdag 2 en 9 oktober. Peuters zijn meer dan welkom van 10.30 tot 11.00 uur in de Bibliotheek Bergen op Zoom, Hoogerheide en Steenbergen. Van 15.00 tot 15.30 uur leest een bibliotheekmedewerker voor uit een reisboek speciaal voor kinderen van 3-8 jaar in de Bibliotheek Bergen op Zoom.

Baby- tot Kleutercafé
Het Baby- tot Kleutercafé staat ook in het teken van de Kinderboekenweek. Bibliotheekmedewerker Saskia Bousie leest voor uit een bijzonder boek over reizen. Daarnaast vertelt ze over het belang én plezier van voorlezen en geeft ze reislustige voorleestips.
Ouders en verzorgers van baby’s en peuters zijn welkom in de Bibliotheek Steenbergen (woensdag 2 oktober), Bergen op Zoom (donderdag 3 oktober) en Hoogerheide (maandag 7 oktober) van 9.30 tot 10.30 uur. [l]