Rimboe stuurt SC Welberg met 10-2 het bos in

WELBERG - Welberg had het in haar wedstrijd tegen de snelle en goed voetballende (nieuwe) Rimboe ploeg moeilijk.

Na 15 minuten spelen was het 4-0 voor de Rimboe, die als een komeet van start gingen. Voor Welberg was het proberen de schade te beperken omdat Rimboe het beste van het spel had en makkelijk combinerend kansen creëerde. Wel kon net voor de rust Dennis Luijks voor Welberg de 6-1 binnen tikken en was de eer gered. In de tweede helft een zelfde spelbeeld, Welberg had nu wel de organisatie beter op orde tegen de Rimboe inzet. Dit resulteerde in doelpunt van Luuk Dekkers, 7-2. Toch moest Welberg toestaan dat Rimboe nog drie doelpunten kon maken en de eindstand naar 10-2 bracht.

Zondag 29 september speelt SC Welberg1 thuis tegen NVS1, aanvang wedstrijd om 14.30 uur op sportpark ’t Zandbaantje te Welberg. [l]