Herfstconcert harmonie Semper Crescendo

NIEUW-VOSSEMEER - Na de succesvolle editie van het zomerconcert, van Semper Crescendo en de Semper Kids, in juni is de harmonie na de zomervakantie van start gegaan met een programma voor een volgende gelegenheid om u muzikaal te ontmoeten. Op zaterdag 5 oktober gaat ze harmonie Semper Crescendo u meenemen het volgende seizoen in.

In samenwerking met fanfare Concordia uit Bergschenhoek organiseren de leden van Semper Crescendo een herfstconcert. Dit concert staat in het teken van harmonie- en concertmuziek. Ze brengen onder andere de volgende stukken ten gehore: Casseopeia van Carlos Marques, Forgotten World van Kevin Houben en Alvamar Ouverture van James Barnes. Deze stukken vertellen allemaal hun eigen verhaal en u zult zeker gaan genieten van de mooie melodieën en klanken van deze muziek. De samenwerking met Concordia is ontstaan vanuit de contacten tussen de dirigenten van beide orkesten. De harmonie staat sinds een jaar onder leiding van Jeroen Schippers en in het dirigentenwereldje heeft hij contact met Arie Stolk, dirigent van Concordia. Bij Semper Crescendo heeft de jeugd de toekomst en daarom wordt de avond gepresenteerd aan de hand van teksten van en door jeugdleden uit het groot orkest.

Leden en bestuur van Semper Crescendo nodigen iedereen dan ook van harte uit voor een muzikale avond in de Vossenburcht in Nieuw-Vossemeer. De aanvang is 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur en de toegang is gratis.[l]