Welberg – NVS doelpuntloos

WELBERG - Onder bar slechte weersomstandigheden werd de wedstrijd aangevangen. Met in de eerste 10 min een iets beter NVS, die zich enkele mogelijkheden creƫerde, maar de Welberg defensie gaf niets weg. Na 20 min en het startoffensief van NVS wat wegzakte, kreeg Welberg enkele mogelijkheden, de inzet van Lars Bogers en Dennis Luijks op de NVS goal ging over, naast en was de bal voor de keeper. Net voor rust in de 40 min, op aangeven van Dennis Luijks schiet Luuk Dekkers net naast het doel, bij deze poging liep hij (naar het laat aanzien) een vervelende enkel blessure op.

Na een matige eerste helft gingen de ploegen de rust in met 0-0.

De tweede helft was een herhaling van het eerste helft. Beide ploegen krijgen weer mogelijkheden, maar tot echte kansen komen geen van twee. NVS scoort maar doelpunt afgekeurd. Voor Welberg zijn er nog mogelijkheden voor Christian Farla (die Luuk Dekkers vervangen had) en Dennis Luijks, maar beide weten de bal niet de juiste richting doel mee te geven. NVS ziet ook nog zijn inzet door inval keeper Antonie Smit over getikt worden. Hierna gaat de tamme en matige wedstrijd, in bar slecht hondenweer voor beide elftallen uit als een nachtkaars. De 0-0 stand op het score bord geeft duidelijk aan dat er geen winnaar is. Wat ook niet verdiend was geweest.

A.s. zondag 6 oktober speelt Sc Welberg 1 uit tegen HSC 28, aanvang wedstrijd 14.30 uur op sportpark Harella aan de Heerlesestraat te Heerle. [l]