Vrijwilligersvacatures in Steenbergen

Vrijwilliger begeleiding cursus digitale vaardigheden (Klik & Tik) voor Dinteloord (249)

In het werkgebied van Bibliotheek Het Markiezaat bestaat de nodige aandacht voor het ondersteunen van mensen die op taal- en computergebied hulp kunnen gebruiken. Als vrijwilliger kun je het verschil maken in iemands leven. Met een paar uur vrijwilligerswerk per week geef je iemand de kans om zijn of haar digitale vaardigheid te verbeteren. Als vrijwilliger van Klik & Tik help je mensen met weinig computerervaring oefenen met basisvaardigheden. Ze leren de computer en het internet beter te gebruiken en sociale media te verkennen. De trainer ondersteunt en begeleidt met als doel maatschappelijke participatie en persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers te bevorderen. Ben je digitaal vaardig en wil je dat ook aan anderen doorgeven? Neem dan contact op!

Kattenverzorger (339)

De vaste verzorgster van Kattenrusthuis Dintelkat gaat studeren, dus zijn zij op zoek naar iemand die ervaring heeft met katten om haar te vervangen. Er zijn 45 katten in huis die dagelijks verzorging nodig hebben. Activeren, vachtverzorging, kattenbakken en ruimtes schoonmaken hoort ook bij de taak. Er is veel afwisselend werk met veel leuke en lieve oudere katten. Zo mogelijk iemand die ervaring heeft met katten die vrij door het huis bewegen. Ben je een kattenliefhebber en weet je van aanpakken, reageer dan op deze vacature!

Repair medewerker (325)

De Ontmoetingswinkel wil 1 keer in de maand een repair café beginnen. Dit houdt in dat mensen met kleine vragen op technisch gebied hier terecht kunnen. Dat kan zijn: hulp bij pc gebruik, kleine reparatie aan kleine huishoudelijke artikelen, bijvoorbeeld strijkijzer, schemerlampen, printplaten enz. Ben je een keer in de maand op een vaste dag beschikbaar zijn, technisch aangelegd en zelf in het bezit van gereedschap en kleine materialen? Heb je het geduld om dit mee op te zetten meld je dan snel aan of vraag om meer informatie!

Interesse

Geïnteresseerd in een van deze vacatures of wil je alle vacatures zien? Kijk op www.vrijwilligersinformatiepunt.nl en reageer op de vacature of kom langs op vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur. Komt deze tijd niet uit? Bel dan voor een afspraak, we maken graag tijd voor je vrij!

Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen, Fabrieksdijk 6, 4651 BR Steenbergen, 0167-750 850 of 06-4005 7711 (tijdens spreekuren), info@vipsteenbergen.nl, www.vrijwilligersinformatiepunt.nl.

Het Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen is onderdeel van WijZijn Traverse Groep. [l]