Tal van activiteiten rondom de Dag van de Stilte.
Tal van activiteiten rondom de Dag van de Stilte.

Activiteiten tijdens Dag van de Stilte

OSSENDRECHT - Zondag 27 oktober vindt de Dag van de Stilte plaats. Stilte is universeel, zij is van niemand en van ons allemaal. Zij verbindt mensen met elkaar, ongeacht cultuur, religie of politieke overtuiging. Op deze zondag worden tal van activiteiten georganiseerd bij de Volksabdij in Ossendrecht, waaronder de bekendmaking van de winnaar van onze poëziewedstrijd.

De opdracht luidde: 'Breng uw persoonlijke beleving van natuur en stilte in stiltegebied Grenspark Kalmthoutse Heide onder woorden in max. 7 regels'. We kregen massaal veel inzendingen, 372 om precies te zijn. Het was dan ook een hele klus voor onze vier juryleden om er een top tien uit te kiezen.

Op de Dag van de Stilte, zondag 27 oktober, worden de 10 laureaten, waaronder de winnaar bekend gemaakt. We nodigen u dan ook graag uit om daarbij aanwezig te zijn.

Locatie: De Volksabdij, Onze Lieve Vrouw Ter Duinenlaan 199, 4641 RM Ossendrecht, Nederland. Tijdstip: 12.30-13.00 uur: bekendmaking winnaar poëziewedstrijd.

Er zijn nog veel meer leuke en bijzondere activiteiten te doen en te beleven, ook voor kinderen. Let op: bij sommige activiteiten moet van tevoren worden ingeschreven.

Kijk voor een uitgebreid overzicht op de website van het grenspark Kalmthoutse Heide (http://www.grenspark.be/dag-van-de-stilte-27-oktober-2019).