Kluiskenshof 10 van AVR

STEENBERGEN - Zondag 20 oktober organiseert AVR’90 de Kluiskenshof 10 van AVR. Dit is de laatste wedstrijd van het West-Brabants Loopcircuit. De start van de loop is om 11.00 uur vanaf de splinternieuwe atletiekbaan van AVR’90 aan de Baanvelden (achter Skidome) in Rucphen.

De lopers kunnen kiezen uit twee afstanden: 5 of 10 km door het buitengebied van Rucphen. Het startschot voor zowel de 5 als de 10 km wordt om 11.00 uur gelost. In verband met wegwerkzaamheden is het parcours van de 10 km gewijzigd. De 5 en de 10 starten beiden op de nieuwe atletiekbaan. Bij de Kluiskenshof 10 van AVR staat de loper centraal. Aan alles is gedacht: op alle kruisingen staan verkeersregelaars, onderweg is een drinkpost en op de accommodatie van AVR’90 staan fysiotherapeuten klaar voor àlle deelnemers. Voor de man/vrouw die het parcoursrecord op de 10 km verbetert (30:42/36:39) ligt een leuke premie klaar! Omdat het nieuwe clubgebouw van AVR’90 nog in aanbouw is, is de inschrijving op zondagmorgen tussen 9:30 uur en 10:45 in het clubgebouw van Mistral. Maar gemakkelijk, én voordeliger, is het om vooraf in te schrijven via www.inschrijven.nl. Dit kan tot en met vrijdag 18 oktober.                                

De accommodatie van AVR’90 is op 20 oktober te bereiken via de ingang van Laco sportcentrum aan de Kozijnenhoek 21 in Rucphen. Als de werkzaamheden aan de Kozijnenhoek volgens planning verlopen is Laco sportcentrum op 20 oktober alléén te bereiken vanaf de rotonde bij het gemeentehuis. Deze is te bereiken door gebruik te maken van de nieuwe rondweg, komende vanaf afrit 19 of 21 van de A58.

Lopers die zich vooraf ingeschreven hebben ontvangen zaterdag een mail met o.a. de actuele stand van de wegwerkzaamheden rond het sportcentrum.[l]