Toneeluitvoering

HALSTEREN - Aankondiging toneeluitvoering op zaterdag 16 November in de Wittenhorst. Toneelvoorstelling genaamd: 'Boerenbont en rode lampjes'. Klucht in drie bedrijven geschreven door Carl Slotboom.

Dolly en Betty, twee prostituees, wonen en wérken bij elkaar in één huis. Financieel gaat het niet zo goed en ze besluiten een kamer te verhuren. Als Hendrik Buitendijk, een naïeve boerenjongen, die voor zijn bemoeizuchtige schoonmoeder op de vlucht is, de kamer huurt, durven de beide dames niet te vertellen waar ze hun geld mee verdienen. Ze maken hem dan ook wijs dat ze fysiotherapeuten zijn. Wanneer er dan klanten komen die Hendrik ontmoeten, worden de gesprekken wel zeer verwarrend. Inmiddels is de schoonmoeder en zijn verloofde Klaartje achter zijn verblijfplaats gekomen en huren eveneens een kamer bij Dolly en Betty. Dit alles vraagt natuurlijk om moeilijkheden.

Speeltijd: ongeveer 2.30 uur. Zaal open 13.00 uur. Aanvang toneel 13.30 uur. In de pauze koffie/thee met gebak

Toegangskaarten zijn te koop op dinsdag 5 november tussen 10.00 en 12.00, of tijdens het koffie-uurtje van vrijdag 25 oktober.[l]