De 51ste editie van de Kleine Tour wordt verreden  van 10 tot en met 15 augustus 2020. FOTO WILL ROMBOUTS
De 51ste editie van de Kleine Tour wordt verreden van 10 tot en met 15 augustus 2020. FOTO WILL ROMBOUTS Foto: Will Rombouts

Kleine Tour Steenbergen weer in de steigers

STEENBERGEN - Na de bijzondere vijftigste editie van de Kleine Tour zijn Steenbergen zijn inmiddels weer de eerste stappen voor de editie van komend jaar gezet. De 51ste editie van de Kleine Tour wordt verreden van 10 tot en met 15 augustus 2020.

DOOR ADDO SPRANGERS

Ook de data voor de inschrijving en de missverkiezing zijn reeds door de organisatie vastgesteld. Kinderen die volgend jaar mee willen doen kunnen zich hiervoor inschrijven op woensdag 4 maart tussen 18.30 uur en 19.30 uur bij Café Zaal de Joosse. Op zondag 17 mei kunnen de renners weer hun Miss Kleine Tour tijden de traditionele missverkiezing op het Sportpark aan de Seringenlaan.

Oliebollenverkoop

Voor het zover is zullen de renners op 30 december weer langs de deuren komen met de lekkerste oliebollen. Tussen ongeveer 10.00 uur en 12.00 uur bellen de renners bij zo veel mogelijk voordeuren aan om de oliebollen te verkopen. De renners zullen hier binnenkort door hun ploegleiders over benaderd worden.

Cheque

Kleine Tour Steenbergen was ook één van de organisaties welke meegedaan heeft met de Rabo Clubsupport actie. Bij deze willen we graag Rabobank, maar ook alle stemmers, hartelijk bedanken. Samen met Miss Marit verraste Rob Heshof van Rabobank Zuid-West Brabant de organisatie van de Kleine Tour Steenbergen met een cheque ter waarde van 1.424,50 euro.[l]