Kunstenaar Rob Wakelkamp. FOTO SANDRA HOUTEPEN
Kunstenaar Rob Wakelkamp. FOTO SANDRA HOUTEPEN Sandra Houtepen

Rob Wakelkamp exposeert bij Kunstforum Steenbergen

KRUISLAND - Kruislandse Kunstenaar Rob Wakelkamp exposeert in een nieuw pand van Kunstforum Steenbergen aan de Blauwstraat 61.

Rob Wakelkamp woont samen met zijn partner alweer 44 jaar jaar in Kruisland. Rob: "Nadat wij verhuisd waren ben ik wel mijn atelier kwijt geraakt. Maar dat is toch opgelost. Van kinds af aan heb ik altijd al getekend, voor al figuren uit de Donald Duck. Later kwamen de tekenlessen en schilderen bij. Altijd heeft mij de schilderijen van oude meesters geboeid. Ik heb ook veel uit studie boeken geleerd. Tevens had ik het geluk vlak naast een kunstschilder te wonen, dus dan zoveel informatie winnen, vooral omdat zijn stijl voor mij perfect was. Wat mij boeit is thema van nu in fijne stijl schilderen, zie mijn schilderijen. Ik werk het liefst met olieverf, soms Aquarel en krijt. Wat ik graag doe is ook kinderportretten schilderen, en dan zoals ze werkelijk zijn".
Loop eens langs en verwonder u.
Informatie over deze expositie of de werkwijze van Kunstforum: rvm.wakelkamp@gmail.com of steenbergen@kunstforum.nu. [l]