Sinterklaasintocht Welberg

WELBERG - Zondag 24 november brengen Sinterklaas en Pieten een bezoek aan de Welberg om er samen met alle kinderen een groot feest van te maken.

Vanaf 15 november (op schooldagen) kun je het Welbergs Sinterklaasjournaal volgen op de facebook pagina van OVW (www.facebook.com/OntspanningVoorWelberg).

Voor de kinderen die voor de eerste keer Sinterklaas vieren op de Welberg, leggen we het allemaal nog een keertje uit. Om te beginnen gaan we op 24 november Sinterklaas samen ophalen. Dat vinden we wel zo gezellig. Om 13.00 uur vertrekken we samen met jullie en alle papa’s en mama’s, opa’s en oma’s vanaf de parkeerplaats bij de Vaert om Sinterklaas en de Zwarte Pieten te verwelkomen op de parkeerplaats van SC Welberg aan de Hoogstraat.

Vervolgens maken we een wandeling over de Welberg, waarbij we door de volgende straten komen: Hoogstraat, Kapelaan Kockstraat, Corneliusstraat, Ambrosiusstraat, Wit-Kruis, Karthuizerstraat, van Nispenstraat, JFKennedystraat, Kapelaan Kockstraat en Pastoor Kerckerstraat.

We sluiten de middag af bij Gemeenschapshuis De Vaert, waar een gezellige feestmiddag voor de kinderen op het programma staat. De pietenband en Dj zorgen voor de muziek. Ieder kind krijgt daar een zak snoep van Sinterklaas.

Vergeet natuurlijk niet samen met de pieten op de foto te gaan, hiervoor is in De Vaert een mooi stukje ingericht.

Belangrijk bericht voor de (groot)ouders

Wanneer u (klein)kinderen heeft die niet op de Welberg wonen, maar wel mee feesten, dan kunt u dit doorgeven via de mail ovw.welberg@gmail.com . Dan weet de Sint precies hoeveel snoepzakjes hij nodig heeft.

Om ongeveer 16.00 uur zingen we 'Dag Sinterklaasje' want dan moet de kindervriend weer naar kinderen in een ander dorp. Maar wij hebben dan nog alle tijd om verder te feesten.[l]